Them

Them BibliotekThem Bibliotek har hyggelige lokaler for både børn og voksne.

Them Bibliotek

Betjent åbningstid - Tlf. 89 70 55 50

Mandag

10 - 17

Tirsdag

10 - 17

Torsdag

13 - 17


 

Selvbetjening:

 

Mandag-søndag

8 - 22

I juli måned kun åbent med personale mandag og torsdag kl. 10 - 15.
Særlige lukkedage

Betal dine gebyrer med BibPay

Hvis du skylder biblioteket mere end 200 kr. - kan du ikke låne materialer med hjem. Men du kan nu betale gebyrer døgnet rundt via BibPay.dk, og derved straks genåbne låneadgangen, hvis den er blokeret.
Mere om BibPay

Brug sundhedskortet eller din smartphone som adgang

Nu kan du selv lukke dig ind til på Them Bibliotek ved hjælp af dit sundhedskortDu kan selv lukke dig ind til på Them Bibliotek ved hjælp af dit sundhedskort (sygesikringsbevis) uden for den betjente åbningstid. Her kan du også låne ved hjælp af kortet.
Det hele forudsætter, at du er låner hos Silkeborg Bibliotekerne og er fyldt 16 år. 

Du kan også bruge din smartphone som adgang, hvis du installerer det mobile lånerkort på den. Det mobile lånerkort henter du på www.laanerkort.dk ved at indtaste dit personnummer og pinkode til biblioteket. Herefter kan du scanne mobilen for at komme ind. Du kan også bruge det mobile lånerkort til at låne på biblioteket.
Mere om det mobile lånerkort

Du kan også fortsat bruge det særlige chip-lånerkort, som tidligere blev udstedt.

Det er gratis at få sundhedskortet til at virke som lånerkort, og du kan blive oprettet som bruger på Them Bibliotek i de betjente åbningstider, samt på de andre biblioteker.

Du kan også oprette dig som bruger her, men bemærk, at du først kan få adgang og låne, når du har fået en bekræftende mail fra os.

Få sms når der er lukket

Nu kan du abonnere på sms'er, når der er problemer
For at du ikke går forgæves ved tekniske problemer, kan du sende en sms med teksten silbib them til 1220 - så modtager du besked, hvis der er tekniske problemer.

Afmeld ved at sende silbib them afmeld til 1220.

Det koster 0 kr. + almindelig sms-takst.

 

Fakta om Them Bibliotek